21.04.2011 SECRETARESSEDAG

Na de Citotest was ik mavo+ getest. Ik wilde graag naar de havo. Tijdens het kenningsmakingsgespek op de middelbare school vroeg mijn toekomstige coordinator waarom ik graag naar die school wilde. Ik vertelde dat ik secretaresse wilde worden, zoals Jessica in Goede Tijden Slechte Tijden. Vandaag is een goede dag om mijn middelbare schoolwens in vervulling te laten gaan. In plaats van secretaresses in het zonnetje te zetten, besluit ik zelf secretaresse te ‘spelen‘. En mijn omgeving te laten genieten van de gemakken van een rechter hand.
Op school beheer ik telefoontjes en haal ik koffie. Ik stuur smsen en geef boodschappen door. Vind het best leuk om te doen. Maar het lukt me niet helemaal in teken van de ander te staan.
‘s Avonds ga ik eten bij mijn moeder. Mijn zusje wil niet dat ik haar telefoon beheer.