21.05.2011 WERELDDAG VOOR CULTURELE DIVERSITEIT + DAG VAN DE HOOGBEGAAFDHEID + DAG VAN DE CHEMIE + DAG VAN DE JEUGDTHEATERSCHOOL

Het blijft lastig om zoveel dagen op één dag te vieren. Ik weet niet hoe ik Werelddag van culturele diversiteit, Dag van de hoogbegaafdheid en Dag van de Chemie met elkaar kan combineren. Ik doe een hoogbegaafdheidtest op internet. Een vriendin vertelt dat haar broer hoogbegaafd is, en hoe lastig dit is.
Ik besluit de rest van de dag te focussen op de Dag van de culturele diversiteit en Dag van de jeugdtheaterschool. Ik ga eten bij een vriendin, een persoon met wie ik een bepaalde chemie heb, en die ik al een tijd niet heb gezien. Voor het diner koop ik allerlei cultureel diverse producten. Ik ga langs de toko voor kroepoek. Bij de Turkse bakker haal ik een toetje en bij de Albert Heijn een Frans stokbrood met een Italiaanse tapenade. Met haar uit de Atlantische oceaan afkomstige pangafilet, smaakt het heerlijk.
Na het eten gaan we, al schijnt de zon nog heerlijk, naar een theatervoorstelling van Jeugdtheaer Hofplein. Zij vieren vandaag de Dag van de Jeugdtheaterschool, en wij doen mee. Met Shakespeare op de camping.